Avloppsspolning Eskilstuna

Avloppsspolning och Avloppsrengöring i Eskilstuna, Västerås, Strängnäs och Mälardalen

Har du stopp i avloppet? Vatten & Rörkonsulten i Mälardalen har lång erfarenhet inom avloppsspolning och avloppsrengöring för olika industrier, företag och privata bostäder i Eskilstuna, Västerås och Strängnäs med omnejd! 

Du kan känna dig fullkomligt trygg med att olika avloppsproblem som exempelvis frysta avloppsledningar, ständiga överflöden och irriterande igensatta avlopp hanteras snabbt och effektivt av våra erfarna specialister.

Vi är sanna experter med cirka 20 års erfarenhet inom mobila högtryckslösningar – vilket innebär att om du behöver en snabb och tillförlitlig avloppsrengöring och avloppsspolning i Eskilstuna området är vi otvivelaktigt ett av de företagen som du absolut borde överväga först!

Behöver du utföra en Kamerainspektion/Rörinspektion?
En kamerainspektion, rörinspektion eller avloppsinspektion innebär att man använder en kamera för att filma ett avlopp eller fastighetens stammar med syftet att lokalisera orsaken till exempelvis en blockering eller skada i rören eller i ditt avloppssystem. Och det är också en högeffektiv metod för att helt enkelt få en klar bild om rörens och stammarnas kondition.

Våra tjänster inom kamerainspektion/avloppsinspektion i Eskilstuna, Västerås och Strängnäs med omnejd

  • Dräneringsundersökningar
  • Avloppsinspektioner/Avloppsundersökning/Rörinspektioner
  • Bostadsköp – låt oss att utföra en rörinspektion innan ni beslutar er för att köpa fastigheten
  • Avloppsspårning

Avloppsinspektionstjänster och rörinspektioner kan vara helt avgörande när du har ett dräneringsproblem – medan kameran inspekterar och filmar avloppet så registreras resultaten och visas direkt i realtid på en HD-skärm. All vår utrustning för avlopp- och dräneringsundersökningar levererar högkvalitativa bilder som gör att vi snabbt kan ta fram en detaljerad sammanfattning av undersökningen.

Och om du också har i åtanke att 8 av 10 försäkringsärenden på fastigheter är vattenrelaterade så förstår du säkert också varför konditionen på stammarna och fastighetens rör är en helt avgörande faktor vid exempelvis husköp.

Faktum är att vi har rätt högtrycks- och avloppsreningsutrustning för att åtgärda alla olika slags avloppsstopp och blockerade avlopp, oavsett svårighetsgrad. Med hjälp av vår högeffektiva avloppsrengöringsteknik kan vi även ta bort själva källan till det blockerade avloppet och minimera risken för framtida avloppsstopp avsevärt.

Om du har några frågor om kamerainspektion, avloppsrengöring, avloppsstopp och avloppsspolning i Eskilstuna, Västerås och Strängnäs med omnejd, ring gärna oss på 070-255 96 97.

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller vill du veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vi har jour dygnet runt. Ring oss på 070‑255 96 97 eller mejla till info@vrkonsulten.se.

Kontakta oss