Högtrycksspolning Eskilstuna

Högtrycksspolning är otvivelaktigt en av de effektivaste metoderna för att rensa upp och åtgärda blockerade rörledningar. Vi på Vatten & Rörkonsulten i Mälardalen är sanna experter och utför regelbundet olika jobb inom högtrycksspolning i Eskilstuna, Västerås, Strängnäs och även i övriga delar över hela Mälardalen.

Kamerainspektion och högtrycksspolning – undvik framtida vattenskador
Ett gott råd är att inte vänta för länge med att inspektera stammarnas rör, det kan bli väldigt kostsamt. Den goda nyheten är att du kan minimera risken för framtida vattenskador avsevärt med hjälp av en kamerainspektion / rörinspektion och högtrycksspolning.

Kamerainspektionens primära syfte är att du snabbt kommer att få en klar bild av rören och stammarnas kondition – och direkt därefter kan våra experter utföra lämpliga åtgärder med hjälp av högeffektiv högtrycksspolning.

Faktum är att 8 av 10 försäkringsärenden för fastigheter är vattenrelaterade problem. Med detta i åtanke och speciellt vid husköp är det extremt viktigt att man utför en kamerainspektion för att ta reda på rörens och stammarnas välmående innan man beslutar sig för om man ska köpa fastigheten.

Kamerainspektion i Eskilstuna, Västerås och Strängnäs området från oss på Vatten & Rörkonsulten

  • Dräneringsundersökningar
  • Avloppsinspektioner/Avloppsundersökning/Rörinspektioner
  • Bostadsköp – låt oss att utföra en rörinspektion innan ni beslutar er för att köpa fastigheten
  • Avloppsspårning

Varmt välkommen att kontakta oss på Vatten & Rörkonsulten i Mälardalen på 070-255 96 97 så utför vi gärna en kamerainspektion vilket kommer leda till att du är väl förberedd för att förebygga framtida obehagliga och kostsamma överraskningar som vattenskador kan medföra.

Oavsett om det gäller ett hushåll eller ett företag är rörledningarna helt avgörande för att egendomen ska fungera så optimalt som möjligt. Och du kan känna dig fullkomligt trygg med att vi på Vatten & Rörkonsulten alltid levererar högtrycksspolningar enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

För en kostnadsfri offert utan förpliktelser, eller om du har några frågor om våra tjänster inom kamerainspektion och högtrycksspolning i Eskilstuna, Västerås, Strängnäs och över hela Mälardalen med omnejd, kontakta gärna oss på telefonnummer 070-255 96 97.

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller vill du veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vi har jour dygnet runt. Ring oss på 070‑255 96 97 eller mejla till info@vrkonsulten.se.

Kontakta oss