Stamspolning Eskilstuna

Behöver du utföra en stamspolning? Om det bubblar och kluckar i avloppet, eller om du märker att det luktar illa från rören och att vattnet inte rinner ordentligt är det förmodligen dags för en stamspolning.

Faktum är att om man väntar för länge med att utföra en stamspolning så förvärras situationen ytterligare, då det bildas hårda beläggningar som också har en frätande effekt på rörets insida vilket i sin tur kan leda till att det blir ordentligt stopp i rören, kostsamma översvämningar och vattenskador.

På grund av det faktum att 8 av 10 försäkringsärenden för fastigheter är vattenrelaterade är det också en stor fördel att anlita ett företag som kan utföra en kamerainspektion. Detta innebär att man använder en kamera för att filma ett avlopp eller stammarna med syftet att finna orsaken till exempelvis skador, blockeringar och stammarnas kondition.

Sammanfattningsvis så leder detta till att du får en klar bild av rören och stammarnas välmående på samma gång som vi också ger dig värdefulla underhållstips och dokumentation i form av bilder och
videofilmer.

Kamerainspektion i Eskilstuna, Västerås och Strängnäs med omnejd

  • Dräneringsundersökningar
  • Avloppsinspektioner/Avloppsundersökning/Rörinspektion
  • Bostadsköp – låt oss utföra en kamerainspektion/rörinspektion innan ni beslutar er för att köpa fastigheten!
  • Avloppsspårning

Med hjälp av en kamerainspektion/rörinspektion så får vi en klar bild om vilken åtgärd som bör utföras för att uppnå ett optimalt slutresultat.

En stamspolning bör utföras kontinuerligt och en vanlig rekommendation är att man bör spola rören ungefär vart 5:e år för att rören ska underhållas på ett så optimalt sätt som möjligt. Vi på Vatten & Rörkonsulten i Mälardalen har cirka 20 års erfarenhet inom mobila högtryckslösningar och stamspolningar i Eskilstuna, Västerås, Strängnäs – och kan säkerställa att du får ett professionellt utfört jobb till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kontakta gärna oss på Vatten & Rörkonsulten i Mälardalen på telefonnummer 070-255 96 97 om du har några frågor, eller om du vill ha ett kostnadsfritt offertförslag för en kamerainspektion och stamspolning i Eskilstuna, Västerås och Strängnäs området med omnejd.

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller vill du veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vi har jour dygnet runt. Ring oss på 070‑255 96 97 eller mejla till info@vrkonsulten.se.

Kontakta oss